Travelling Trainer, mitä meinaat?

DCIM117GOPRO

Hyvä kysymys. Oleellinen sellainen. Oman kilven kiillotus? Ehkä 10 vuotta sitten. Oman ajattelumaailman kylmäverinen mainostaminen? Ei missään nimessä. Minulle riittää, että perhe on tukena ja ystävät siinä vierellä. Menestystä ei mitata klikkauksilla. Sitä ei mitata rahalla, seuraajilla eikä liioin ilmaisen tavaran määrällä. Mitä väliä niillä asioilla loppukädessä on?

Ystäväni on aina sanonut, että riittää kun on mielekästä tekemistä. Mihin se sitten ikinä johtaakaan, ei ole aina omissa käsissä. Tarvitaan myös tuuria ja onnistunutta ajoitusta, ei voi sanoa pelkästään että volyymipainotteinen työnteko riittää. Pitää tehdä oikeita asioita. Tein viime vuonna päätöksen antaa Travelling Trainerille aikaa viisi vuotta. Kyllä, viisi vuotta. Nyt vajaan 1,5 vuoden kohdalla tallaan osittain vuotta viisi. Se merkitsee minulle maailmaa ja elämistä.

Ehkä se isoin (jos näin voi sanoa) oppi, jota haluan tuoda esille, on pitkäjänteisyyden merkitys. Tottakai sinä haluat kaiken heti, se on aivan selvä. Mutta oikeassa elämässä se ei mene niin. Opittuja asioita ei voi sisäistää hetkessä eikä toisessa: Pitää olla hetkiä, jolloin ei edes yritä oppia mitään eikä liioin yritä haalia uutta tietoa. Kyllä minä rakastan treenaamista, syömistä ja kaikkea siihen liittyvää aivan yhtä paljon kuin sinäkin, jopa huomattavasti enemmän. Mutta se tulokulma näihin asioihin on täysin eri ja sitä haluan sinulle opettaa.

Olisihan se sääli, jos jo tässä vaiheessa osaisin lukea kristallipallosta missä olen vuonna 2020. Se olisi helvetin tylsää. Asioiden pitää antaa tapahtua luonnollisesti, silloin ihminen toimii parhaiten. Puskemalla, huutamalla ja pakottamalla ei saada mitään muuta aikaan kuin lyhytkatseisuuden ylläpitoa. Ensi vuonna tämä on jo erinäköistä, elämä on matka, jolle pitää antaa mahdollisuus. Sinunkin kannattaa heittäytyä mukaan elämänvirtaan.

http://talesofthetrainer.fitfashion.fi/tervetuloa-lappiin-kesakuussa/

Tuomas

DCIM117GOPRO

Tuomas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta