Tervetuloa Lappiin kesäkuussa

DCIM117GOPRO

Tätä ideaa olen pyöritellyt päässäni kauan. Olen pohtinut milloin on oikea aika. THE MOMENT. Joka kerta olen päätynyt johtopäätökseen, että sitä ei ole. On vain hetkiä, jolloin pitää toimia, koska välttämättä uutta mahdollisuutta ei tule. Ja tämän haluan toteuttaa ennen siirtymistä muille maille vierahille.

Ei, tämä ei missään nimessä ole BOOTCAMP-mainos. Silloin huutaisin jonkun toisen sanomaa. Tämä on itse asiassa täysin päinvastaisen ajattelun mainos. Stressivapaan, rennon, aikatauluttoman, ulkoilmapainotteisen ja korostetusti stressivapaan ympäristön. Tavalliselle arjelle PITÄÄ löytää täydellinen vastapaino, joka ei ole samankaltaisen ja -syklisen toiminnan jatkaminen. Sisältö voi olla sama, mutta toteutus täysin toisesta näkökulmasta ja maailmasta.

Tästä syystä: Toteutan KESÄKUUSSA 2016 kotimaisemissani AIKATAULUTTOMAN TREENILEIRIN TUNTURISSA.

  • Kesto perjantai-sunnuntai 17.-19.6
  • Pe x 1 harjoitus, La x 3 harjoitusta, Su x 1 harjoitus
  • Majoitus sisältyy
  • Pe ja La päivällinen sisältyy
  • La ja Su aamupala sisältyy
  • Ohjelma on aikatauluvapaa
  • Hinta 249€/hlö

Pidän huolta sinusta ja opetan sinulle pitkäjänteisyyden merkityksen. Ei, emme ole zenmäisessä tilassa koko aikaa, teemme kyllä kaikkea, vilkaise vaikka menneitä videoitani niin ymmärrät. Lähtökohta on kuitenkin turhan hössötyksen katkaiseminen ja oleelliseen keskittyminen. Muista tässä kohtaa Mikko Alatalon kuuluisan laulun sanat: ’Jos sä menet Lappiin, älä anna muille.’ Ja pienellä lisäyksellä, muutako mulle 🙂 Kuullaan,

Tuomas

Ps. Ilmoittaudu mukaan 15.5 mennessä.

DCIM116GOPRO

Tuomas

2 vastausta artikkeliin “Tervetuloa Lappiin kesäkuussa”

  1. Missä päin Lappia tämä on ja kuinka sinne (julkisilla?) pääsee? Kiinostaa mutta tämä etelän vetelä Helsingistä ei halua ajaa autolla koko Suomen halki….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta