Tekisin tätä joka tapauksessa

Jos sinulta vietäisiin pois kaikki se mitä teet tällä hetkellä, miten reagoisit? Tarkoitan, että mitä alkaisit ensimmäisenä tehdä? Lamaantuisitko, lopettaisitko kaiken hetkeksi vai inspiroituisitko yrittämään uudelleen? Ei ole pelkästään miehen mitta siinä, mitä hän kompastuessaan tekee, se on ihmisen mitta. Aina suuntaa ja reaktiota ei voi valita, mutta voit kyllä koulia itsesi toimimaan tietyllä tavalla. Minä valitsen aina aktiivisuuden ja ulkoilman, kun jokin tökkii.

Miksi? Koska liikkuminen ja ulkona oleminen on minulle luontaista, kuten se alun alkaen on ollut myös kaikille muillekin. Aktiivisuus ja ulkoilma antavat sinulle mahdollisuuden päästä ajatukselliseen oletustilaan, pois häiriötekijöistä. Ainahan se ei toimi, mutta 98%:n varmuudella toimii. On tärkeää löytää ne itselle toimivimmat keinot palauttaa oletusasetukset. En ole liiemmin ollut koskaan rutiinien ystävä, mutta lataustarkoituksessa ne ovat erittäin tärkeitä.

Tästä pääsemme kahden johdantokappaleen sekä pitkähkön aasinsillan kautta aiheeseen ja sen ytimeen: Mihin sinut on luotu ja millä motiiveilla teet sitä mitä nyt teet? Perhevelvoitteista? Materian takia? Ulkonäön vuoksi? Rahan takia? Valtavirran (trendien) mukana? Jos siitä tekemisen ympäriltä riisuttaisiin kaikki ulkoinen pois, jatkaisitko silti samojen asioiden tekemistä? Jos vastasit kyllä, olet oikealla tiellä ja kehoitan sinua pysymään sillä. Vaikka sinua yritetäänkin horjuttaa, heiluttaa ja jopa hukuttaa, älä välitä, sinulle ei käy kuinkaan, koska olet rehellinen itsellesi.

Tuomas

DCIM122GOPRO

Tuomas

2 vastausta artikkeliin “Tekisin tätä joka tapauksessa”

 1. no siis jos mua alkaa himassa olo kolkuttaa esim niin heti lähden ulos ja imeen enrgiaa muista ihmisitä ja juttelees ja sellasta niin piristyy aina tai sitten luonnossa rauhottumassa riippuu tilanteista.

  huh välillä tää on kyl hankalaa kun on niin monta sydämmen asiaa ja sitä miten pitää elää ja ainoostaan sillon pysyn hyvänä kun i do my own shyt not some elses. niinkuin tupackki lauloi
  It’s gonna take the man in me to conquer this insanity

  there is no love in a lie ja se valhe vie energiaa sulta joten pitää aina elää sydämmensä mukaan ja se on sun unelmas
  never giv up on uheart

  • Wise words my man, kiitos tästä suuresti. Kuten sanoit, stay true to yourself and your heart and you will be fine.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta