Sinä se olet – Inspiraationi alkulähde

WP_003722-01

Pervorehellisyys. Läpinäkyvyys. Asioiden sanominen kuten ne ovat. Olen tottunut elämään tunteella, se on kuitenkin ehdoton vahvuuteni. Tällä linjalla ajattelin jatkaa.

Ihminen kaipaa arvostusta tekemästään. Ilman sitä ei ole mitään. On hienoa saada arvostusta tuntemattomilta ihmisiltä, sitä ei käy kiistäminen. Kuitenkin tärkeintä on se, että se tulee lähimmäisiltä, se merkitsee miljoonaa eikä se ole korvattavissa. Ilman sitä ihminen kuihtuu, ei jaksa, lakkaa olemasta. Se, että sinä arvostat minua, on maailman tärkein asia. Minä arvostan sinua, sinulla on perusominaisuudet kunnossa.

Idea Travelling Trainer-hahmolle syntyi itsekkäistä syistä. Niin itsekkäistä, että itsekkäämpää ei ole olemassa. Mutta se lopullinen merkitys: Se on luoda elämän puitteet sille tasolle, että siihen voi olla tyytyväinen, kehittyä. Toki olen luonne, joka ei koskaan lepää laakereillaan. Kyse ei ole materiaalisista tai muuten rahallisista puitteista: Kyse on mahdollisuuksista, jotka muokkaavat ja kehittävät elämäämme.

Aktiivisuus on se yhdistävä tekijä. Sitä ei tarvitse edes ajatella, se on automaatio. Seikkailuhenkisyys, se toi sinut elämääni. Se, että jaksan olla luova, kumpuaa sinusta. On oltava toivoa: Se merkitsee auttamista, tukemista ja läpinäkyvyyttä kaikessa tekemisessä. Ilman viime vuotta en ymmärtäisi näitä asioita. Tämä kirjoitus on yksi askel sen ymmärryksen osoittamisessa.

Charmed one, you are the one. Vaikka välissä on kilometrejä, olet mielessäni joka hetki <3

Tuomas

20160613_165515-01

Tuomas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta