Sielun on oltava läsnä siinä mitä teet

20160528_095507-01

Sen täytyy tulla sisältä. Ulkoiset tekijät ja vaikuttimet eivät saa toimia motivaattoreina. Eivät ainakaan silloin, jos haluat olla rehellinen itsellesi. En näe, että olisi muuta keinoa elää, kuin olla rehellinen: Jos joku ei tunnu hyvältä, sitä pitää muuttaa, muokata ja muovata, ei välttämättä heittää heti pois ja luovuttaa. Kuulostaa helpolta, usein se on kuitenkin aika haastavaa.

Sielukkuus välittyy. Osaatko sinä tehdä eron sen suhteen teetkö itse tai tekeekö joku toinen asioita intohimosta? Minusta se on tärkeintä: Että pitää sataprosenttisesti siitä mitä tekee. On myös saatava arvostusta tekemisestään, sitä haluaa meistä jokainen. Muuten on mahdotonta jaksaa loputtomiin. Minulle arvostus on sitä, että joku ymmärtää mistä puhun, mitä tarkoitan ja mikä se iso kuva on. Ajatustenvaihto syvällisemmällä tasolla palkitsee.

Aina on hyvä muistaa, että tämä matka nimeltä elämä on ainutlaatuinen. Se mielessä on hyvä edetä ja tiedostaa se, että uutta mahdollisuutta ei tule. On syytä ainakin pyrkiä siihen, että tekemiselläsi on merkitystä: Kaikki se lähtee edelleen a.aitoudesta, b.rehellisyydestä sekä c.aidosta halusta auttaa. Intohimo on osa sielukkuutta ja se on usein sisäsyntyistä. Sitä ei voi ostaa, lainata tai jättää telakalle, sitä joko on tai ei ole. Annatko sinä sielusi puhua puolestasi vai laulatko jonkun muun laulua?

Tuomas

20160531_123917-01

Tuomas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta