Perhe, Himalaja ja muuan Dorian Yates

Ajatukseni oli listata tähän TOP3 merkityksellisimmät tarinat viime vuodelta. Mutta välittömästi tämän ajatuksen syntyessä huomasin, että eihän se ole mitenkään mahdollista. Miksei? Koska jokainen tarina on tehty ajatuksella: Ne on valittu käsin, tarkasti ja mukana on vain ja ainoastaan sellaista materiaalia, josta koen olevan muille hyötyä. Ei niitä voi täten listata. Vuosi 2015 oli vasta vuosi numero 1 pitkäjänteisen kalkuloidussa matkassani ja videot ovat vain yksi ilmaisun muoto.

Mutta mikä se hyöty sitten on? Tämä minun pitää yrittää tiivistää jotenkin järkevästi ja lyhyesti. Olen kriittinen, koska liikunta-ala on jumissa. Se on niin jumissa, että kaikki toistavat samaa mantraa koko ajan. Se on trendi-ala ja trendeihin hyppäävät usein sellaiset tekijät, joilla ei ole aidosti asiaa kyseiselle alalle. Tästä voidaan kuitenkin nousta: Luovan ja todellisuudessa avoimen keskustelun avulla. Tietystikään sitä ei hetkessä synny, jos ja kun vallitsevaan mainstream-ajatteluun tuodaan uutta näkökulmaa. Pitää olla kompetenssia, sitä joka syntyy vain ajan kanssa.

Tässä kuitenkin KOLME mieleenpainuvinta tarinaani satunnaisessa järjestyksessä lyhyen johdannon säestämänä.

HIMALAJA

20141217_144526-01

Oli vuoden 2014 elokuu ja olin hyvän ystäväni kanssa pelaamassa tennistä Pondicherryssä Intiassa. Pohdimme siellä päissämme (nimenomaan päissämme) seuraavaa steppiä ja seuraavaa tapaamistamme. Se sovittiin Kalimpong-nimiseen kaupunkiin West-Bengaliin. Tarkoitus oli tehdä pitkä vaellus ja viedä jatkuvaa henkistä kehitystä eteenpäin siihen parhaiten soveltuvissa puitteissa. Lopputulos on nähtävissä alla.

ITÄVALTA

DCIM109GOPRO

Mainitsin jo aiemmin olevani perhekeskeinen mies. Ei se aina niin ole ollut, mutta nykyään se on ja mikä merkitsee on nykyhetki. Siksi päätin tehdä vanhemmilleni palveluksen ja näyttää heille miten stressiä poistetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Siihen ei liity spurtit, huutaminen, kellon mukaan syöminen eikä liioin kiire. Siihen liittyy luonnollisuus kaikessa muodossaan. Tämä esimerkki on tarkoitettu kaikille, ei pelkästään +60v ihmisille.

MR.YATES

2015-07-03 12.39.26 (1)-01

”Mr.Yates, you only drink hard liqueur out of that (=kuksa)!” Olen jääkiekko- ja yleisurheilutaustainen multiurheilija, mutta kehonrakennus ja voimailu yleisesti on ollut aina lähellä sydäntäni. Yli 25 vuotta. Siihen aikaan ajoittuu Herra Yatesin kultakausi kun itse otin harha-askelia lihaskuntoharjoittelun maailmaan. Tarinaa ja sopivaa hetkeä pohjustettiin kauan, etenkin keskustelumme antiin olen äärimmäisen tyytyväinen.

U feel me?

Tuomas

Tuomas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta