Mitä toivot onnistuneelta aktiivilomaltasi?

Kaupallinen yhteistyö: Tuomas The Travelling Trainer

Minua kiinnostaa valtavasti tietää, mikä on ajatuksesi onnistuneesta aktiivilomasta? Tai viikonlopusta. Mitä se sisältää, mitä se voisi sisältää ja ennen kaikkea mitä sillä tavoitellaan? Voi olla, että teen tutkimustyötä, voi olla että en tee. Kuitenkin tämä informaatio kiinnostaa.

Kun kävit viimeksi reissulla, oliko kyseessä aktiiviloma vai loma, jonka otit puhtaasti rentoutumisen kannalta? Kaikelle on varmasti paikkansa, siitä olen sataprosenttisen varma. Se, että tekeekin reissusta aktiivisen kaikesta arjen tohinasta huolimatta, saattaa jopa olla parempi vaihtoehto kuin totaalilepo. Ei tule liian suurta kontrastia arkeen verrattuna.

Minkälaiset aktiviteetit sinua kiinnostavat? Ovatko ne jotain totaalisen erilaisia, joita toteutat kotioloissa? Vai voivatko ne olla jopa samankaltaisia, mutta erottuvat kuitenkin puitteiltaan ja toteutukseltaan kotona tehdyistä? Me täällä vuorilla uskomme luonnollisesti ulkoaktiviteetteihin, jonka vuoksi toteutamme kaiken ulkona. Ja ennen kaikkea sisällytämme tarjoamaamme kaiken.

http://www.hotel-engelberg.ch/en/elements-of-wellness

Tuomas

DCIM121GOPRO

Tuomas

2 vastausta artikkeliin “Mitä toivot onnistuneelta aktiivilomaltasi?”

  1. Onnistuneeseen lomaan kuuluu myös liikunta ja ulkoilu etupäässä. Nykyään suunnittelen lomaani myös sen mukaan, että voisin harrastaa siellä itselle rakkaaksi tullutta maastopyöräilyä. Tutkin netistä onko paikassa mihin olen menossa valmiita mtb reittejä joissa voisi turvallisin mielin ajella hyvin merkityillä reiteillä. On hauska sisällyttää lomaan uusiin polkuihin/metsiin/maisemiin tutustumista. Tämä koskee etupäässä kotimaassa matkailua. Ulkomailla olen myös pyöräillyt vaan silloin osallistun ohjattuihin retkiin.
    Usein selvitän myös onko paikassa myös kuntosalia. Saatan käydä pari kertaa viikon aikana salilla jos tarpeeksi läheltä löytyy myös sali.
    Treenaaminen lomalla ei ole mitään pakonomaista. Teen sitä koska se vaan kuuluu omaan elämääni.

    • Kiitos ajatuksistasi. Mitä jos paikalla olisi vielä host, joka auttaa sinua näiden asioiden selvittämisessä ja vie sinut uniikkeihin paikkoihin? Aktiivisuutta, laadukasta syömistä ja relaksoitumista oikeassa suhteessa. Mukavaa syksyä 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta