Mitä teet kun kukaan ei seuraa sinua?

Niin sosiaalisessa mediassako? Ei suinkaan, koska eihän sillä ole mitään merkitystä, tuskin kukaan täysissä sieluun ja ruumiin voimissa oleva peukkujen ja sydänten perässä juoksee. Tarkoitin sitä minkälaista toimintasi on kulisseissa, kuvien ja videoiden takana. Vai onko kaikki toiminta nimenomaan siihen esilletuloon tähtäävää vailla minkäänlaista syvempää tarkoitusta? Kanaviahan nämä sosiaaliset väylät vain ovat, eivät koskaan itse tekemisen tarkoitus.

Tarkoitan päivittäistä tekemistä, tarkoituksellista tekemistä, tavoitteellista tekemistä. Oli sitten kysymys fysiikkaan tai työelämään liittyvistä asioista, jonkinnäköinen maali tai tavoite on hyvä olla aina olemassa. Kaikkea ei tarvitse eikä voi tietää, mutta tavoite ohjaa aina tekemistä. Ja mikä taas ohjaa tekemistä, on perusasioihin keskittyminen. Ympärillä saa tapahtua aivan mitä tahansa, ainoa mihin sinä itse voit vaikuttaa on oma tekemisesi. Se ei ole itsekästä, se on vain järkevää.

Kysynkin sinulta, mikä on sinun kutsumuksesi elämässä, miksi teet sitä mitä tällä hetkellä teet? Mitä haluat edustaa ja mitä ylipäänsä tavoittelet? Ihmisen selkäranka ja sietokyky mitataan siinä hetkessä, kun kukaan ei tue, olet yksin unelmiesi ja haaveidesi kanssa, omissa ajatuksissasi. Siinä hetkessä palataan artikkelin otsikkoon: Mitä teet silloin kun kukaan ei seuraa sinua? Juuri sinä hetkenä vahva suunnitelma tulevasta auttaa valtavasti. Se tuo voimaa pysyä raiteilla.

Mitä minä tavoittelen? Summatakseni kaikki tavoitteeni yhteen lauseeseen: Haluan auttaa ihmisiä löytämään tasapainoisen tavan pitää itsestään huolta sekä fyysisesti että henkisesti. Ja sen kaiken haluan tehdä pääasiassa keskustellen ihmisten kanssa, mentoroiden, tukien ja ajatuksia herättäen. En minä sosiaalista mediaa täysin tyrmää, mutta ei se kenelläkään saisi itse tarkoitus olla, vain pieni prosentti kokonaisuutta. Järkevästi, harkiten, ei jokaista ajatusta päiväkirjamaisesti esille tuoden. Tai sitten ihan miten itse haluaa.

Jokainen ajatus on tärkeä ja minä haluan tavata joka ikisen ihmisen, joka joskus kirjoituksiani on lukenut ja joille on herännyt ajatuksistani omia ajatuksia.

Tuomas

DCIM121GOPRO

Tuomas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta