GOPR6258_1484031149205_high-001

Jopa läheiset ystäväni ja perheeni kysyvät miten päädyin Engelbergiin ja Sveitsiin. Siihen on helppo vastata: Engelberg valitsi minut. Tulin tänne kehittymään miehenä ja kehittämään aktiivimatkailua uudelle tasolle. Käytän jokaisen hetken päivästäni tekemällä hartiavoimin töitä tuotteeni hiomiseen, palvelemaan kutsumustani ja vieraitani. Vietän suurimman osan vuodesta Alpeilla, mutta myös toisessa kodissani Lapin erämaissa perheeni ja asiakkaitteni kanssa.

Sveitsiin ja Engelbergiin on helppo tulla joka puolelta maailmaa: Juna tuo sinut keskelle kylää lentokentältä ja laakso on loistava kohde ympärivuotisesti. Täällä olet automaattisesti keskellä luontoa ja voit keskittyä niin treenaamaan kuin nauttimaan rauhasta, juustoista ja tietysti maailman parhaista suklaista. Alla osa hinnastoani, tarkemmat tuotekuvaukset ja muut tuotteet löydät Tuomas The Travelling Trainer – sivuiltani. Tervetuloa silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Skaalaan ideologiani ja tuotteeni kaikkialle Sveitsiin ja kotiseudulle Lappiin Elements Of Wellness – tuotteellani. Voit varata minut ympärivuotisesti yksityiskäyttöön, ystäväsi kanssa tai aivan minkä tahansa ryhmän kesken. Olen isäntäsi Lapin erämaissa, Alpeilla ja vain niissä paikoissa, joissa itsekin olen ja olisin. Keskityn korkealuokkaiseen palveluun ja aina aktiivisella otteella. Tarkastele kanaviani, valmiita matkojani tai lähetä minulle postia oman aktiivilomasi, luontoekskursion tai elämysmatkan suhteen.

Viikonlopun treenileiri

CHF 139/henkilö

Alpland host

CHF 292/päivä

Wellness with Tuomas

CHF 1492/henkilö

talesofthetrainer.com/bookhire/

G0215645_1483799106480_high-01