Mikä merkitsee?

Travelling Trainerin tähänastinen matka on voinut näyttää ulkoapäin siltä, että se liittyisi jotenkin pelkkään matkusteluun: Tämä ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta. Totesin jossakin vaiheessa viime vuoden trippejäni seuraavaa: Joskus on matkattava kauas, jotta voi nähdä lähelle. Fyysinen matkustaminen ei voi koskaan olla se itseisarvo, koska se itsessään on pelkkä pintaraapaisu eikä se perinteisessä merkityksessään ole kovinkaan kehittävää. Se mikä merkkaa on matka oman sielusi syövereihin.

Se mitä haluan tuoda esille omalla esimerkilläni on jatkuvan kehittymisen malli. Elämä menee hurjaa vauhtia eteenpäin ja on sinusta itsestäsi kiinni otatko siitä kopin vai et. Parhaita oppimisen paikkoja ovat ne haastavat hetket, jolloin elämä näyttää sinulle perseensä ja kirjaimellisesti vielä pieraisee päin kasvoja. Siinä on silloin oikeastaan tasan kaksi vaihtoehtoa: Juosta lujaa karkuun tai pysyä ’tuoksussa’ ja oppia ennakoimaan tilanne seuraavaa ’pommia’ varten. Niitä tulee eteen, se on varma, mutta viisastumalla edellisistä kokemuksista pystyt ne kyllä selättämään.

Minusta tärkeintä elämässä on mennä eteenpäin intohimoisesti. Rakastamalla sitä mitä tekee ja jahtaamalla niitä unelmia. Mutta pelkkä unelmointikaan ei riitä: Pitää tehdä jotain konkreettista asioiden eteen. Sitä ei oikeastaan tarvitse edes miettiä silloin kun autat ihmisiä sydämestäsi. Suunnitelma ja visio hakkautuu päähäsi kuin tatuointi ihoon, kun annat itsellesi aikaa. Mikään ei tapahdu hetkessä, mutta lopulta kaikki kääntyy hyväksi. Mistä tiedän? Koska sinulla on se mitä muilla ei ole: Unelma, visio ja kärsivällisyys sinun omasta tavoitteestasi. Tämä matka on ainutlaatuinen ja siihen on vain yksi mahdollisuus, joten käytä se.

Tuomas

DCIM122GOPRO

Tuomas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta