Engelberg – Tuo outdoor ihmisen paratiisi

Kaupallinen yhteistyö: Tuomas The Travelling Trainer

Föhn puhaltaa lempeästi, mutta varmasti. Lehdet tippuvat puista, samalla näen ensilumen leijailleen Titliksen päälle ja muualle kahdesta kilometrista ylöspäin. Hoksaan, että perhana, nythän pitää lisätä vaatetta, enää ei ole kesä vaikka aurinko lämmittääkin. Kaikkea tätä tarjoaa Enkelivuori Keski-Sveitsissä lokakuussa. Tämä on miljoonien mahdollisuuksien paikka.

Mutta mitä tekee Lapinmies alppikylässä kaukana kotoa? Katsottuani hyvinvointialaa aitiopaikalta pidemmän aikaa, koin että on muutoksen aika, sekä henkilökohtaisella että yleisesti alan tasolla. Uskon pitkäjänteisyyteen ja tältä pohjalta rakentaminen alkoi. Mitäpä jos tarjolla olisi tuotteita, jotka antavat sinulle aktiviteetteja, aikaa sekä rauhaa, kaikkea sopivassa suhteessa?

Talvet ja olosuhteet muuttuvat jatkuvasti, niin kotona Lapissa kuin täälläkin: Yksi asia joka kuitenkin pysyy ja säilyy on ihmisen tarve liikkua. Kun liikkuminen toteutetaan luonnossa, kaikkia ihmisen perusominaisuuksia palvellen, aletaan lähestyä harmonista kokonaisuutta. Esteettisesti kauniit maisemat, laadukas ravinto, turvallisuus ja rauhallisuus täydentävät tätä pakettia.

Halusta auttaa ja palvella syntyi Elements Of Wellness. Holistinen kokonaisuus, arjen vastapaino, jossa minä isäntänäsi vien sinut vuorille vaeltamaan, nauttimaan ulkoilmasta, tekemään tulet, vahvistamaan ryhtiäsi sekä rentouttamaan lihaksiasi. Aika paljon luvattu voisi joku ajatella. Näin se kuitenkin on, sillä minä ja kumppanini elämme myös ulkoilmasta, terveyttä ja hyvinvointia palvelevalla tavalla.

Kaikki tämä on saatavilla loistavien kulkuyhteyksien päässä Zurichistä. 2 tuntia junalla tai tunti autolla/tilauskuljetuksella ja olet luonamme laaksossa, josta eteenpäin et pääse. Ennen kaikki tiet veivät Roomaan, nykyään ne vievät sinut ulkoilmaihminen Engelbergiin. Ota toki sukset mukaasi, sillä kohta on talvilajien aika. Mutta tehemmä sitä ennen tulet, juomma kahavit ja tutustumma. Tässä met olemma keskellä kyllää ja meijän aika on sataprosenttisesti sinun.

Tuomas The Travelling Trainer

www.talesofthetrainer.com

www.hotel-engelberg.ch

DCIM121GOPRO

Tuomas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta