Haluan dominoida

Elämää. En sinua. Sitä suuntaa mihin tämä tarina etenee. Ei ole tarkoitus hakata suunnitelmaa kiveen, koska elämä ei vain mene sillä tavalla. Puhun nyt valinnoista, joita meillä kaikilla on päivittäin edessä. Kokemus ja tuntuma on opettanut, että missään nimessä kaikelle ei kannata sanoa kyllä. Muistan vielä ne ajat kuin eilisen kun yes oli todellakin yes. Ei ollut kykyä nähdä metsää puilta ja pitkäjänteisyys puuttui. Enää ei puutu, nyt on vain ja ainoastaan pitkäjänteisyyttä.

Sinä pystyt hallitsemaan elämääsi. Et totaalisesti, mutta päätösten osalta. Minä ajattelen asioita aina siten, että miten tämä kyseinen valinta vie minua kohti päämäärää. Jos valinnasta ei ole hyötyä, en tee sitä. Jos tietyn ihmisen tapaaminen arvioni mukaan ei edistä tavoitettani, en tapaa tätä ihmistä. Laskelmoitua? Ei ole muuta vaihtoehtoa, koska meillä kaikilla on sama 24 tunnin periodi käytössä per päivä. Jos aikaa menee hukkaan, et tule koskaan saamaan sitä menetystä takaisin.

Dominointi tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että valitsee seuransa: Ympäröit itsesi niillä ihmisillä, jotka auttavat sinua, tukevat sinua, rakastavat sinua eivätkä koskaan puhu pahaa sinusta. Minulle se ei ole ollut aina helppoa, mutta matkalla on opittu. Ja se oppiminen tuntuu pirun hyvältä! Minä ja sinä ansaitsemme elämän, joka on meidän näköisemme: Se tarkoittaa sitä, että härkää on otettu sarvista niin tiukasti, että kovinkaan ravistelu ei heilauta sinua pois kyydistä.

Tuomas

Sheikkaa itsesi Superkuntoon

Jauhot kuppiin, vettä perään ja kurkusta alas. Patukka auki ja parempiin suihin. Viikon ruoat valmisannoksina kotiovelle. Voiko tätä helpommaksi tehdä? Enää ei tarvitse kuin ohjautua autolla lähelle salinovea, jotta voi horjahtaa crosstrainerin tai kuntopyörän selkään katsomaan lempisarjaa tai kuuntelemaan suosikkimusiikkia. Okei, puhuin jo tästä aiemmin, ei lähdetä enää sille linjalle: http://talesofthetrainer.fitfashion.fi/progression-suurin-este/

Lähdetään sen sijaan sellaiselle linjalle, että miksi kaiken pitää olla helppoa? Onko se mielestäsi niin, että kun ’keksitään’ automatisoitu ja ihmistä laiskistava tapa tehdä asioita, se on jotenkin oletusarvoisesti parempi tapa? Kyllähän taikapilleri-teoriaan on uskottu iät ja ajat ja suurin osahan sellaisen ottaisi jos voisi. Myyjät ja markkinamiehet haluavat sinun uskovan, että sheikkaaminen todella on järkevä teko: Siihenhän ei tarvita kuin ihmismieltä harhauttava sana PROTEIN isoimmilla mahdollisilla kirjaimilla ja tuote on jo käytännössä myyty.

Minusta se on inhottava asia, että ihmisille myydään aivan kaikkea hyvinvoinnin nimissä. Bisnes on jo niin valtava, että moni keskinkertainen ja alkeellinen tuote menee läpi vain sen takia, että taustalla on isot markkinavoimat. Miten se menikään erään energiajuoman kanssa aikanaan? Tämä jätti sai meidät luulemaan, että tällaiselle tuotteelle olisi todella tarve. Eihän sille missään nimessä edelleenkään ole, mutta markkinointiyhtiö löysi meistä sen heikkouden: Me haluttiin nopea tulos eli piristysruiske päiväämme ja sen he tarjosivat.

Tuomas