Haluan dominoida

Elämää. En sinua. Sitä suuntaa mihin tämä tarina etenee. Ei ole tarkoitus hakata suunnitelmaa kiveen, koska elämä ei vain mene sillä tavalla. Puhun nyt valinnoista, joita meillä kaikilla on päivittäin edessä. Kokemus ja tuntuma on opettanut, että missään nimessä kaikelle ei kannata sanoa kyllä. Muistan vielä ne ajat kuin eilisen kun yes oli todellakin yes. Ei ollut kykyä nähdä metsää puilta ja pitkäjänteisyys puuttui. Enää ei puutu, nyt on vain ja ainoastaan pitkäjänteisyyttä.

Sinä pystyt hallitsemaan elämääsi. Et totaalisesti, mutta päätösten osalta. Minä ajattelen asioita aina siten, että miten tämä kyseinen valinta vie minua kohti päämäärää. Jos valinnasta ei ole hyötyä, en tee sitä. Jos tietyn ihmisen tapaaminen arvioni mukaan ei edistä tavoitettani, en tapaa tätä ihmistä. Laskelmoitua? Ei ole muuta vaihtoehtoa, koska meillä kaikilla on sama 24 tunnin periodi käytössä per päivä. Jos aikaa menee hukkaan, et tule koskaan saamaan sitä menetystä takaisin.

Dominointi tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että valitsee seuransa: Ympäröit itsesi niillä ihmisillä, jotka auttavat sinua, tukevat sinua, rakastavat sinua eivätkä koskaan puhu pahaa sinusta. Minulle se ei ole ollut aina helppoa, mutta matkalla on opittu. Ja se oppiminen tuntuu pirun hyvältä! Minä ja sinä ansaitsemme elämän, joka on meidän näköisemme: Se tarkoittaa sitä, että härkää on otettu sarvista niin tiukasti, että kovinkaan ravistelu ei heilauta sinua pois kyydistä.

Tuomas

Aloin ajattelemaan isosti

Siitä hetkestä kaikki muuttui. Sanotaan, että universumi palkitsee kun virittäydyt oikealle taajuudelle. Uskon siihen sataprosenttisesti. Uskotko sinä? Minusta se merkitsee ennen kaikkea estojen poistamista, mutta myös kaikenlaisten ja kaikenmuotoisten pelkotilojen murskaamista. Kysy itseltäsi mitä hävittävää sinulla on? Mikset puskisi täysillä eteenpäin ja ottaisi omaa elämääsi haltuun kuten vain ja ainoastaan sinä pystyt?

Ei ole helppoa ja itsestäänselvää olla rohkea. On huomattavasti helpompaa olla yrittämättä ja tekemättä mitään. Usein kuulee sanottavan (ts. keksittävän tekosyitä) miksi nyt on huono aika aloittaa esimerkiksi uusi yritys, ottaa seuraava askel parisuhteessa, muuttaa toiselle paikkakunnalle. Mulla on sulle uutisia: Ei tule parempaa tai otollisempaa aikaa kuin nyt. Tämä hetki on ainoa mitä meillä on, eilinen on historiaa ja huomisesta et voi tietää vaikka miten sen valmiiksi pelaisit.

Koska ajattelit muuttua tai muuttaa jotain elämässäsi ellet nyt? Aivan varmasti meillä jokaisella on asioita, joihin emme ole tyytyväisiä. No, sen sijaan että odottaisit automaattisen muutoksen tapahtuvan, mitäpä jos ottaisit itse härkää sarvista? Nyt! Ei huomenna, ei ensi viikolla vaan nyt! Sinulla ei tarvitse olla valmista vastausta, mutta päätös pitää tapahtua. Toimintasi alkaa automaattisesti muuttua eli taika piilee nimenomaan päätöksessä ja päättäväisyydessä.

Etkö usko? Elän itse tätä meneillään olevaa matkaa todeksi vain ja ainoastaan päätösten kautta.

Tuomas