Mistä kaivat inspiraation?

DCIM116GOPRO

On pakko. Kaivaa se jostain. Paikallaan pysyminen ei ole optio. Pysähtyminen on merkki kuolemasta. Taustalla soiva pianomusiikki antaa rauhaa vaikka seinän takana oleva ’teinikerho’ yrittääkin sitä varteenotettavasti häiritä. Pitää sulkea häiriötekijät pois ja keskittyä oleelliseen. Minulle ei viikonpäivän nimi merkitse mitään, oli se perjantai tai maanantai. Jokainen nimetty päivä on uusi mahdollisuus ottaa askel lähemmäs tavoitettasi.

Mikä se tavoite sitten on? Niin, sitä kannattaa jokaisen omalla kohdallaan miettiä. Mitä haluat saavuttaa ja miksi. Minulle se on selkeä: Se kulminoituu kahteen väriin, punaiseen ja valkoiseen. Miksi? Koska se on konkreettista. Joka aamu herätessäni kohtaan nämä värit aamiaspöydässä ja se antaa minulle signaalin. Signaalin siitä, että missio on kesken ja pahasti. Kun teet tämän itsellesi, et kerta kaikkiaan halua luovuttaa, se ei ole vaihtoehto.

Päästäksesi inspiraationtäyteiseen tilaan, sinun tulee olla sinut itsesi kanssa. Niin hyvien kuin huonojen puoliesi. Vältä aiheuttamasta itsellesi mielipahaa kertaamalla historiasi virheitä, niitä on kuitenkin liian pitkä liuta lueteltavaksi. Se ei kannata. Keskity mieluummin tähän hetkeen ja sitä seuraavaan. Itse asiassa tulevassa eläminen on hyvinkin tervettä. Se tarkoittaa, että olet jo luonut konkreettisen suunnitelman itsellesi.

Luonto. Aikatauluttomuus. Inspiroivat maisemat. Rauha. Kiireettömyys. Merkityksellisyys. Opettavuus. Ja uudelleen luonto. Konsepti, mikä ei petä. Vältä väsyttämästä itseäsi, koska voit myös pysyä balanssissa. Näytän sinulle KESÄKUUSSA mitä se tarkoittaa. Jos kiinnostuit, odotan viestiäsi sähköpostitse. Ensi viikolla kerron tarkempia detaljeja julkisesti.

Tuomas

DCIM116GOPRO