5 minuuttia Alpeilta

Palasin juuri kotipesääni Enkelivuorelle Murrenistä, josta Alppi-ja slalomhiihto ovat aikanaan saaneet alkunsa. Tuosta mystisen kauniista originaalista Alppikylästä on tulossa yksi niistä spesiaalikohteista, jonne me viemme sinut. Kyllä, kyse ei ole minusta yksilönä vaan meistä yhteisönä. Tässä on käynyt jo ajat sitten sillä tavalla, että olen ymmärtänyt tarinan ja vision olevan huomattavasti omia ajatuksiani suurempi.

Viimeiset Fitfashionilla hiljaiset kuukaudet olen keskittynyt puhtaan vahvasti olemaan läsnä: Se on tarkoittanut päivittäisiä uusia tapaamisia ja edelleen sitä valtavaa määrää ajatustyötä, joka ei näy ulospäin. Mutta ei sen tarvitse näkyäkään etenkään silloin, kun se ei ole ratkaisevassa asemassa yhteisen suunnan suhteen. Tärkeintä on tietää ja sisäistää itse, mihin on suuntaamassa ja sen suuntauksen täytyy aina olla sisäänpäin ja sydämen kautta.

Mistä syntyy sisäinen palo? Siitä, että löytää oman kutsumuksensa ihmisten auttamisessa. Elämä on lyhyt ja aika erittäin rajallista, jonka vuoksi haluan omalta osaltani näyttää sinulle matkailun uuden tason. Olimme sitten aivan missä lokaatiossa tahansa, haluan palvella sinua sydämeni pohjasta. Syy siihen, miksi emme kiirehdi löytyy nimenomaan siitä, että me observoimme, kuuntelemme ja teemme sitä työtä mikä on oleellisinta: Hiomme tuotteemme timantiksi.

Tuomas

Mitä toivot onnistuneelta aktiivilomaltasi?

Kaupallinen yhteistyö: Tuomas The Travelling Trainer

Minua kiinnostaa valtavasti tietää, mikä on ajatuksesi onnistuneesta aktiivilomasta? Tai viikonlopusta. Mitä se sisältää, mitä se voisi sisältää ja ennen kaikkea mitä sillä tavoitellaan? Voi olla, että teen tutkimustyötä, voi olla että en tee. Kuitenkin tämä informaatio kiinnostaa.

Kun kävit viimeksi reissulla, oliko kyseessä aktiiviloma vai loma, jonka otit puhtaasti rentoutumisen kannalta? Kaikelle on varmasti paikkansa, siitä olen sataprosenttisen varma. Se, että tekeekin reissusta aktiivisen kaikesta arjen tohinasta huolimatta, saattaa jopa olla parempi vaihtoehto kuin totaalilepo. Ei tule liian suurta kontrastia arkeen verrattuna.

Minkälaiset aktiviteetit sinua kiinnostavat? Ovatko ne jotain totaalisen erilaisia, joita toteutat kotioloissa? Vai voivatko ne olla jopa samankaltaisia, mutta erottuvat kuitenkin puitteiltaan ja toteutukseltaan kotona tehdyistä? Me täällä vuorilla uskomme luonnollisesti ulkoaktiviteetteihin, jonka vuoksi toteutamme kaiken ulkona. Ja ennen kaikkea sisällytämme tarjoamaamme kaiken.

http://www.hotel-engelberg.ch/en/elements-of-wellness

Tuomas

DCIM121GOPRO