Mielikuvien kautta todeksi

20160707_201405-01

Olet mitä teet. Tai ehkä vielä tarkemmin, olet mitä ajattelet. Se mistä kulmasta katsot asioita ratkaisee sen, minkälainen lopputulos tulee olemaan. Jaksatko pysyä positiivisena ja odottaa tilaisuuttasi vai höngitkö päättömänä suuntaan jos toiseen? Oletko maltillinen ja ymmärrät sen, että itse et voi vaikuttaa kaikkeen maailmassa? Se mihin energia kannattaa kohdistaa, on oma tekeminen: Siihen, että se on tarpeeksi laadukasta ja että jaksat etsiä uusia toimintamalleja, mikäli jokin ei toimi.

Visualisointi on se juttu: Siitä mitä haluat tehdä, mitä sinun pitää tehdä sinne päästäksesi ja mitä aiot tehdä sitten kun sinne pääset. Kaikkia aspekteja on hyvä pohtia heti kärkeen, mutta tärkeintä on avata peli jollakin tasolla. Itse ajattelen, että lopputuloksen miettiminen on usein turhaa ja ajatuksissa liian pitkälle menemistä: Yksikään suunnitelma ei kuitenkaan toteudu sataprosenttisesti, sillä matkalle tulee aina muuttujia. Kun olet visualisoinut asiaa tarpeeksi kauan, mahdolliset negatiiviset muuttujat eivät sinua hetkauta ja matka jatkuu eteenpäin adaptoitumalla.

20160413_194517-01

En usko, että yksikään unelma toteutuu ilman nälkää: Jos menee liian hyvin ja vatsa on jatkuvasti kylläinen, ei ole tarvetta muutokselle, kunnianhimo voi kuolla. Minulla on valtava nälkä, jatkuvasti. Haluan auttaa ja onnistua siinä, siihen etsin jatkuvasti uusia keinoja. Mielikuvien luonnissa auttoi valtavasti se, että asetin keittiön pöydälle tietyn maan lipun. Aina kun olin kotona, törmäsin siihen lippuun heti aamusta. Joka päivä ja joka hetki kun lipun näin, sytytti se minussa kipinän: Tahtotilan luoda eteen tilanne, joka konkretisoituessaan on ainutlaatuinen.

Kohta on käsillä se hetki, jolloin uudet auttamisen välineet voidaan julkaista. Tästä mahdollisuudesta olen todella innoissani. Uudessa maailmassa, visuaalisen ihmisen paratiisissa, paikassa, jossa luonto ja avoimuus on oikealla tavalla läsnä. Uskoa siihen tarvittiin valtava määrä. Ja rohkeutta pyöritellä ajatukset muotoon, johon myös jokin toinen uskoo. Mitään ei tarvinnut keksiä, riitti että uskoi omaan ajatukseensa ja näkemyksiinsä paremmasta huomisesta. Auttamalla pääsee pitkälle.

Tuomas

20160612_193757-01