Katso ja inspiroidu

Olen Fuerenalpilla ja katson kohtalaisen komiaa vuoripanoramaa. Kevytuntuvatakki on oltava päällä, enää ei ole kesä vaikka aurinko ajoittain mukavasti lämmittääkin. Mietin tässä hetkessä että hetkinen, miten tähän tilanteeseen oikein päädyttiin? Tilanne on nyt nimittäin sellainen, että hups, mulla on oma aktiivilomia, seminaareja sekä yksilöllisiä seikkailuja tarjoava yritys täällä Sveitsissä. Ei, tämä ei ole yrityksen mainos, halusin vaan tuoda asian esille koska olen innoissani. Kun teet jotain sydämestäsi ja oikeilla motiiveilla, ympärillesi tulee ne oikeat ihmiset, jotka haluavat auttaa.

Haen aina inspiraation luonnosta ja joskus se tapahtuu niinkin yksinkertaisesti kuin astumalla ulos ja katsomalla. Ei joka päivä ole järkevää juosta itseä hengiltä ylämäkeen tai puristaa kaikkia mehuja irti hauiksista: Pitää tehdä paljon, se on selvä, mutta paljon nimenomaan oikeita asioita, ei paljon mitä tahansa. Joka kerta kun jätän puhelimen pois ja menen ulos tunnen tekeväni oikeita asioita. Saan selvyyden esim. siihen mitkä ovat ne asiat, joihin kannattaa panostaa. Samalla ne asiat, jotka eivät tuo toivottua tulosta, karisevat pois repertuaarista.

Voiko se olla niin yksinkertaista? Jos et usko että voi niin ehkä voisit viettää huomattavasti enemmän aikaa luonnossa. Ei niiden näkymien aina vuoria tarvitse olla vaikka niistä koko ajan puhunkin, riittää että niistä on iloa silmälle. Usein kevyt kävely, haikkailu, kiikarointi ja silmillä mittominen vapauttaa ajatuksiasi. Aivan kuten kirjoittaminen. Ja kun levytilaa vapautuu päästäsi, on siellä taas tilaa uusille ajatuksille ja ideoille ja olet varmasti jälleen energisempi.

Tuomas

Sinä se olet – Inspiraationi alkulähde

WP_003722-01

Pervorehellisyys. Läpinäkyvyys. Asioiden sanominen kuten ne ovat. Olen tottunut elämään tunteella, se on kuitenkin ehdoton vahvuuteni. Tällä linjalla ajattelin jatkaa.

Ihminen kaipaa arvostusta tekemästään. Ilman sitä ei ole mitään. On hienoa saada arvostusta tuntemattomilta ihmisiltä, sitä ei käy kiistäminen. Kuitenkin tärkeintä on se, että se tulee lähimmäisiltä, se merkitsee miljoonaa eikä se ole korvattavissa. Ilman sitä ihminen kuihtuu, ei jaksa, lakkaa olemasta. Se, että sinä arvostat minua, on maailman tärkein asia. Minä arvostan sinua, sinulla on perusominaisuudet kunnossa.

Idea Travelling Trainer-hahmolle syntyi itsekkäistä syistä. Niin itsekkäistä, että itsekkäämpää ei ole olemassa. Mutta se lopullinen merkitys: Se on luoda elämän puitteet sille tasolle, että siihen voi olla tyytyväinen, kehittyä. Toki olen luonne, joka ei koskaan lepää laakereillaan. Kyse ei ole materiaalisista tai muuten rahallisista puitteista: Kyse on mahdollisuuksista, jotka muokkaavat ja kehittävät elämäämme.

Aktiivisuus on se yhdistävä tekijä. Sitä ei tarvitse edes ajatella, se on automaatio. Seikkailuhenkisyys, se toi sinut elämääni. Se, että jaksan olla luova, kumpuaa sinusta. On oltava toivoa: Se merkitsee auttamista, tukemista ja läpinäkyvyyttä kaikessa tekemisessä. Ilman viime vuotta en ymmärtäisi näitä asioita. Tämä kirjoitus on yksi askel sen ymmärryksen osoittamisessa.

Charmed one, you are the one. Vaikka välissä on kilometrejä, olet mielessäni joka hetki <3

Tuomas

20160613_165515-01