Arvojen uudelleenarviointi

Mitä haluat edustaa?

Tämä kysymys on aina erittäin oleellinen itse kenellekin: Tämän vuoksi olen nostanut sen tässä foorumissa useasti pinnalle. On kysymys paljon syvemmästä, kuin pelkästään jonkin asian tai ajatuksen edustamisesta. Näin se ainakin ideaalimaailmassa on. Onko kyse kutsumuksesta? Vai oletko vain ajautunut johonkin tilanteeseen? Miksi olet siinä missä olet juuri nyt?

Ainahan kaikelle selitys löytyy ja ellei löydy, sellaisen kyllä fiksu ihminen itse itselleen keksii. Näitä asioita on hyvä pohtia, niitä nimenomaan pitää pysähtyä pohtimaan. Uskon vahvasti, että jokaisella ihmisellä on ollut tai tulee eteen tilanteita, jotka tuodaan eteesi tarkoituksella. Sinua koetellaan, katsotaan onko sinusta naista tai miestä kestämään ja ennen kaikkea oppimaan. Jos et opi, se sama tilanne paukahtaa eteen jossain vaiheessa uudelleen.

Onko sinulla (=minulla) kokemusta siitä mistä puhut? On. Valtavasti. Sekä ihmissuhde että muullakin tasolla. Minkälaista kokemusta? Sellaista, joissa on vedetty matto alta, on puukotettu kuvainnollisesti selkään ja vaikeutettu elämää. Totuutta ei ole haluttu hyväksyä. Mikä se totuus sitten onkaan? Se on se, jonka sinä syvimmässä sielun kulmassasi itse tiedät.

Monesta hyvin haastavastakin tilanteesta selviää keskustelemalla. Jättämällä oma ego syrjään. Se mitä kommunikointi ihmisten kanssa, jotka eivät tietyissä tilanteissa kykene keskustelemaan on opettanut, on se että heidän pitää itse löytää tiensä. Kaikkia ei pysty auttamaan kaikessa, ei mitenkään. Pitää antaa ihmisten olla ja pitää antaa anteeksi. Myös heille, jotka eivät kyenneet keskustelemaan vaan valitsivat epäinhimillisen tien.

Minä en koe kaunaa, koska elämä on progressiivinen asia. Elämä kantaa. Koetko sinä?

Tuomas

DCIM121GOPRO

Tuomas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta