Aloin ajattelemaan isosti

Siitä hetkestä kaikki muuttui. Sanotaan, että universumi palkitsee kun virittäydyt oikealle taajuudelle. Uskon siihen sataprosenttisesti. Uskotko sinä? Minusta se merkitsee ennen kaikkea estojen poistamista, mutta myös kaikenlaisten ja kaikenmuotoisten pelkotilojen murskaamista. Kysy itseltäsi mitä hävittävää sinulla on? Mikset puskisi täysillä eteenpäin ja ottaisi omaa elämääsi haltuun kuten vain ja ainoastaan sinä pystyt?

Ei ole helppoa ja itsestäänselvää olla rohkea. On huomattavasti helpompaa olla yrittämättä ja tekemättä mitään. Usein kuulee sanottavan (ts. keksittävän tekosyitä) miksi nyt on huono aika aloittaa esimerkiksi uusi yritys, ottaa seuraava askel parisuhteessa, muuttaa toiselle paikkakunnalle. Mulla on sulle uutisia: Ei tule parempaa tai otollisempaa aikaa kuin nyt. Tämä hetki on ainoa mitä meillä on, eilinen on historiaa ja huomisesta et voi tietää vaikka miten sen valmiiksi pelaisit.

Koska ajattelit muuttua tai muuttaa jotain elämässäsi ellet nyt? Aivan varmasti meillä jokaisella on asioita, joihin emme ole tyytyväisiä. No, sen sijaan että odottaisit automaattisen muutoksen tapahtuvan, mitäpä jos ottaisit itse härkää sarvista? Nyt! Ei huomenna, ei ensi viikolla vaan nyt! Sinulla ei tarvitse olla valmista vastausta, mutta päätös pitää tapahtua. Toimintasi alkaa automaattisesti muuttua eli taika piilee nimenomaan päätöksessä ja päättäväisyydessä.

Etkö usko? Elän itse tätä meneillään olevaa matkaa todeksi vain ja ainoastaan päätösten kautta.

Tuomas

Tuomas

4 vastausta artikkeliin “Aloin ajattelemaan isosti”

  1. Kiitos tästä tsemppaavasta kirjoituksesta! Sainkin tästä kimmokkeen toimia heti nyt 🙂

    • Ole hyvä 😊 Ja ei muutakun tuumasta toimeen, oli se mikä asia tahansa 🙋

    • Dear Taru, kiitos supportista ja että ymmärsit 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta